מכללת קיי בתקשורת 2013

30/9/2013
"בית הספר הוא המקום לכל מי שחפץ לחולל שינוי" - מאיר אזולאי, תכנית "הטובים לחינוך" במכללת קיי. מתוך כתבה בעיתון "רוח צוות".

21/8/2013
"במכללת קיי מקרבים לבבות" כתבו: גב' ריקי בורוכבסקי-חדד, דיקנית הסטודנטים וגב' רקפת שחר- רכזת "מרכז קורן"-קיי ג'יטלי באתר ynet

12/6/2013
"בוקר טוב דרום" - תכנית הבוקר של רדיו דרום, עסקה בנושא החינוך העל-יסודי ושודרה מספריית מכללת קיי:
ד"ר גילה קציר, המשנה האקדמי לנשיאת המכללה - ההוראה לחינוך העל יסודי - לימודי הוראה במקצועות האנגלית, מתמטיקה.
ד"ר אינה סמירנוב אוקנין - אחראית על לימודי האנגלית, מיכללת קיי. סיהם סולימאן, שנה ג' התמחות אנגלית..
ד"ר מרק אפלבאום
- ראש לימודי ההתמחות במיכללת קיי - מתמטיקה זה החיים. כלי, פיתוח חשיבה.

ד"ר מוחמד אבו נאג'ה - ראש ההתמחות במתמטיקה במיכללת קיי.
ליטל שוורץ, מיכללת קיי, סטודנטית - וכבר מלמדת מתמטיקה במקיף ו' בבאר שבע.

אלון זילברשטיין, תלמיד כתה ו' וד"ר מרק אפלבאום - פרויקטים של מיכללת קיי בתחום המתמטיקה בשיתוף פעולה עם עיריית באר שבע.

12/6/2013
"הנותן מקבל" מאמר ב"הד הגן" תשע"ג, ד' - על בסיס מודל PDS נבנה שיתוף פעולה מוצלח בין מכללת קיי ובין מנהלות מעון וגננות - ד"ר אורית הוד-שמר, טליה ויינברגר, אתי בר וד"ר תרצה לוין.

11/6/2013
"אין מילים קשות אלא מילים יפות" - במכללת קיי לומדים להחזיר את כבודן של המילים היפות שבעברית לכיתות.כתבה מאת ד"ר עידית שר וד"ר אתי כהן באתר ynet

22/5/2013
"בוקר טוב דרום" תכנית הבוקר של רדיו דרום - בשידור מספריית מכללת קיי בנושא "הגיל הרך".
ראיון עם נשיאת המכללה, פרופ' לאה קוזמינסקי: לקריאה - לחצו כאןלשמיעת הראיון - לחצו כאן.
ראיון עם טליה וינברגר, ראש תכנית ההכשרה לגן במכללת קיי:  חלק 1: לקריאה - לחצו כאן. לשמיעת הראיון - לחצו כאן.
חלק 2: לקריאה - לחצו כאן. לשמיעת הראיון - לחצו כאן.
ראיון עם ד"ר אורית הוד שמר, ראש "ההתמחות בגיל הרך" במכללת קיי: לקריאה - לחצו כאן. לשמיעת הראיון - לחצו כאן.
ראיון עם אורית ביטון, בוגרת תכנית ההכשרה לגן במכללת קיי: לקריאה - לחצו כאן. לשמיעת הראיון - לחצו כאן.
ראיון עם עדו טופז, סטודנט בתכנית ההכשרה לגן במכללת קיי: לקריאה - לחצו כאןלשמיעת הראיון - לחצו כאן.

9/5/2013
"בדרך למהפכה חינוכית" - ריאיון עם פרופ' לאה קוזמינסקי, נשיאת מכללת קיי, גיליון "שבע" מס' 2136

9/5/2013
חניכות וחונכות בקידום מצוינות בלימודי ערבית מדוברת לתלמידי תיכון - תכנית המצוינים של מכללת קיי בשיתוף תיכון מקיף עומר

8/5/2013
יום ספורט עממי דרום מטעם האגף לטיפול באדם עם מוגבלות שכלית התפתחותית במשרד הרווחה והשירותים החברתיים, במכללת קיי בבאר שבע - כתבה ותמונות מאתר אקים ישראל.

1/5/2013
כינוס ארצי בנושא: אסטרטגיות ושיטות חדשניות בהוראת השפה הערבית בעידן של גלובליזציה - כתבה באתר ALQARIA.NET

24/4/2013
ביקור פורום PDS במכללת קיי ובמסגרות חינוך בחורה - כתבה באתר PANET

30/3/2013

ביטאון מכון מופ"ת, גיליון 50 - "מנהיגות". מנהיגות בחינוך הגופני והספורט: מודל הכשרה ופיתוח מנהיגות במכללת קיי/ד"ר חזי אהרוני, חנה נגאר, ליטל אלגביש (עמ' 32).  הכשרה למנהיגות חינוכית/ ד"ר נעמי מגיד, ד"ר רמה קלויר (עמ' 44).  פיתוח מנהיגות ומעורבות פעילה/ ד"ר ורד יפלח-וישקרמן (עמ' 59). מחקר: אמונות ותפיסות על למידה של סטודטים להוראה/ד"ר סמדר תובל, ד"ר בבי טורניאנסקי (עמ' 90).

18/3/2013

ד"ר עופר מוכתר בראיון בתכנית הבוקר "בוקר טוב דרום" של "רדיו דרום", על מושב בנושא הספורט במסגרת הכנס "מעגלי מחקר 2013" במכללת קיי

11/3/13

פרופ' לאה קוזמינסקי על "התכנית שחפ"צ - הטובים לחינוך" בראיון לתכנית "בוקר טוב דרום" של "רדיו דרום"